IMG-20231022-WA0222.jpeg
IMG-20231022-WA0265.jpeg
IMG-20231022-WA0249.jpeg
previous arrow
next arrow
Shadow

  Suntem bucurosi sa va avem musafiri pe pagina ROU01 The Family si speram ca veti dori sa faceti parte din grupul nostru.

  Grupul ROU01 este format preponderent din soferi si soferite care activeaza pe teritoriul Europei. Inafara de acestia numaram printre noi si persoane care activeaza in alte domenii decat soferia.

  In acest moment suntem aproape 150 persoane active zilnic pe aplicatie si peste 350 pe grupul de whatsapp.Nu mai punem la socoteala conturile de tiktok,facebook,insta si youtube unde avem la peste 3000 de urmaritori activi.

  Tin sa mentionez actiunile cu scop caritabil: Ei bine DA! Inca de cand ne numeam ROU05 am inceput sa participam atat la O.F.B. cat si la diferite campanii pe cont propriu. Multi dinte voi stiu dar am sa detaliez:

O.F.B sau Orasul Faptelor Bune este o campanie-eveniment cu caracter umanitar organizat de Radio ZU:

  In fiecare an, acest post de radio incearca sa aduca bucuria Craciunului si increderea in bunatatea oamenilor dar si speranta la mai bine pentru oameni aflati in situatii dificile.Noi ca si grup avem placerea de a participa si strangem diferite sume in fiecare an, cu care contribum in special la cazurile copiilor bolnavi donand direct in conturile parintilor! 

  In fine: Revenind la grup si scopul paginii,avem placerea de a invita cat mai multe persoane alaturi de noi atat pentru a socializa, creste comunitatea si cunoaste oameni noi cat si pentru diferitele proiecte. Nu ma refer doar la  soferi/te de camion. Sunt bineveniti toti DORITORII!

  Daca tot ati citit pana aici, am sa va vorbesc un pic si despre noi: Majoritatea ne stim doar dupa voce. Zilnic ne adunam pe aplicatia numita CbTalk, care reproduce fidel statia clasica a camionistului,conectand prin internet si telefoane/tablete android zilnic mii de oameni in toata lumea. Acolo soferi,soferite si nu numai discuta cate in luna si in stele si in plus leaga prietenii drept pentru care ni se mai spune si marea Familie ROU01 CbTak. 

  Despre noi mai putem spune că suntem deschiși cunoașterii dornici de noi prieteni și perseverenți în ceea ce ține de respectul față de membri vechi și noi deopotrivă.

  Datorită acestui comportament și diferite soferite din breaslă au fost încântate să ne cunoască, au rămas ca și membre ale grupului sau mai bine spus membrele Familiei ROU01.

Ați citit bine: Sunt si FETE! Încercăm să menținem pe toată lumea ca într-o mare familie unită și nu ne place hate-ul gratuit pe care îl primesc doamnele care fac această meserie sau altele in general!

Încurajăm și sfătuim pe oricine vrea să îmbrățișeze soferia dar în același timp tratăm cu respect și oamenii provenienti din alte meserii. Drept dovadă printre noi se găsesc: șoferi de autobuz, dube, taxiuri, mașini de tractări, agenți de penitenciar,asistenti medicali, paznici de noapte si chiar polițiști.

  

  Asadar: Bun venit in grupul ROU01 si speram ca veti avea o permanenta placuta. Ne-ar face deosebita placere sa va alaturati si in special sa duceti vorba mai departe.  Suntem constienti ca nu am fi fost aici in aceasta formula daca nu am fi avut sprijinul unor oameni cu destul de multa influenta in mediul online. Tinem sa le multumim pe aceasta cale si ne-ar face deosebita placere sa le vizitati paginile si profilele: Sunt intradevar oameni extraordinari! Aici va las profilele lor; Lidia TruckerGirl, Ancuta Ujeniuc, Cosmin Borser.

Acesti oameni au crezut in noi si mai mult de atat se simt ca "acasa" cand ne viziteaza. Datorita lor,astazi putem spune ca suntem cel mai mare gup de soferi profesionisti pe o aplicatie si in curand speram din tot mediul online.

   Limita este cerul, Flăcăi și Fete!!

         

       Pentru mai multe informatii despre grup si proiectele noastre va asteptam cu placere pe :

                -  Aplicatia de socializare online CbTalk (Midland Europe) - Canal ROU01

                -  Ne gasiti si pe -        

                -  Forumul nostru de discutii https://forum.rou01.r

       Avem increderea ca si dumneavoastra va puteti implica in proiectele noastre actuale si viitoare. Daca doresti sa participi la o schimbare in bine , atunci esti pe pagina potrivita . Asteptam mesajele voastre la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.